MUĞLA / SEYDİKEMER - Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu

THE POWER OF GAME E twinning Projesi Başladı

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Fethiye ŞENER öncülüğünde THE POWER OF GAME E twinning projesi başladı.

Okulumuz E Twinning proje koordinatörü Fethiye ŞENER projeleri ile ilgili yaptıpı açıklamada: "Projemiz 7-11 yaş grubu için olup, okullarımızda teneffüslerin etkililiğini arttırmak, öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak hem de oyun ve eğlenme ihtiyacını karşılamak için her sınıfın kendi oyununu üretmesini, aktif bir şekilde oynamasını hatta diğer sınıflara kendi oyunlarını öğreterek akran zorbalığının azalmasını amaçlayarak başlamış bulunmaktayız." dedi.

Projeye Türkiye’den 10, Makedonya ve Yunanistan’dan 1’er ortak olmak üzere toplamda 12 öğretmenimiz katılım sağladı. Tanışma toplantısıyla start verilen 6 ay sürecek olan projeyle 7-11 yaş aralığı öğrencilerimizin;

·         Çocuklarımızın oynayarak, eğlenerek öğrenmelerine fırsat tanımak,

·         Öğrencilerimize kuralları öğrenme ve uygulama konusunda rehberlik yapmak

·         Doğru bir şekilde sosyalleşmelerini sağlamak , iletişim becerilerini geliştirmek

·         Akran zorbalığının önüne geçip farkındalık oluşturmak, amaçlanmaktadır.

02-01-202402-01-2024

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 21:01 - Görüntülenme: 57