MUĞLA / SEYDİKEMER - Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu

ALİ KOCAGÖZ - MÜDÜR YARDIMCISI

1986 yılında Fethiye’ de doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Seydikemerde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümününden mezun oldu. Sonrasinda Siirt Şirvan Jandarma Astsubay Hacı İbrahim Yılmaz İlköğretim Okuluna Sözleşmeli Öğretmen olarak atanmıştır. 2011-2015  yılları arası Van Özalp Boyaldı İlkokulunda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2015 yılında Muğla Seydikemer İlçe Emrine atanmış ve çeşitli okullarda Müdür ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2017 Eylül ayında okulumuz Müdür Yardımcılığı görevine atanmış olup, halen görevini yürütmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.